Om oss

En bokföringsbyrå som arbetar med bokföring, bokslut och rådgivning

Sedan vi grundades har vi anlitats av många nöjda kunder för digital bokföring, bokslut och rådgivning. Vi har ett modernt arbetssätt och i dag arbetar vi helt papperslöst. Vår vision är alltid att skapa värde för kunden och uppnå konkreta resultat. Vårt kompetensområde är brett och vi hjälper såväl bolag i uppstartsfasen som väletablerade större firmor. Utöver löpande bokföring kan vi också bistå med kvalificerad rådgivning. Vi ger konsultationer angående skatterådgivning, budgetarbete och likviditetsprognoser.

Vi arbetar digitalt

Vi arbetar idag helt digitalt i bokföringsprogrammet Fortnox. Om du vill anlita oss och ännu inte uppgraderat till programmet hjälper vid dig att smidigt och snabbt flytta över din befintliga bokföring. Vår affärsidé har alltid varit att ligga i framkant och leda utvecklingen inom vår bransch. Vi har flera kunder som funnits med oss sedan vår bokföringsbyrå grundades, något vi ser som ett kvitto på att vi lyckats med det vi företagit oss.

En filosofi som leder till framgång

Vår filosofi går ut på att stötta dig i mer än bara din bokföring. Vi vill bidra till att utveckla både ditt företags affärsverksamhet och dig som entreprenör. Det är en stor förmån och en stor del av vår drivkraft att få vara en del av våra klienters företagande och få följa deras tillväxtresor.

Anlita oss när du är i behov av en modern bokföringsbyrå med ett helhetsfokus och tillgängliga medarbetare.