Bokföring

Experter på löpande bokföring •

Om oss

En bokföringsbyrå som arbetar med bokföring, bokslut och rådgivning

Sedan Elite Accounting Sverige AB grundades 2007 har vi anlitats av många nöjda kunder för digital bokföring, bokslut och rådgivning. Vi har ett modernt arbetssätt och i dag arbetar vi helt papperslöst. Vår vision är alltid att skapa värde för kunden och uppnå konkreta resultat. Vårt kompetensområde är brett och vi hjälper såväl bolag i uppstartsfasen som väletablerade större firmor. Utöver löpande bokföring kan vi också bistå med kvalificerad rådgivning. Vi ger konsultationer angående skatterådgivning, budgetarbete och likviditetsprognoser.

Om oss

Vi arbetar digitalt

Elite Accounting Sverige AB arbetar idag helt digitalt i bokföringsprogrammet Fortnox. Om du vill anlita oss och ännu inte uppgraderat till programmet hjälper vid dig att smidigt och snabbt flytta över din befintliga bokföring. Vår affärsidé har alltid varit att ligga i framkant och leda utvecklingen inom vår bransch. Vi har flera kunder som funnits med oss sedan vår bokföringsbyrå grundades, något vi ser som ett kvitto på att vi lyckats med det vi företagit oss.

Bokföring

En filosofi som leder till framgång

Vår filosofi går ut på att stötta dig i mer än bara din bokföring. Vi vill bidra till att utveckla både ditt företags affärsverksamhet och dig som entreprenör. Det är en stor förmån och en stor del av vår drivkraft att få vara en del av våra klienters företagande och få följa deras tillväxtresor.

Anlita oss när du är i behov av en modern bokföringsbyrå med ett helhetsfokus och tillgängliga medarbetare.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en bokföringsbyrå som kan bistå med bokföring, bokslut och rådgivning.

  Adress:
  Riddargatan 30
  114 57 Stockholm

  Telefon:
  010-551 78 05

  E-post:
  kontakt@bokforing.me

  Orgnr:
  556721-2666

OM OSS

När du söker efter en bokföringsbyrå som kan bistå med bokföring, bokslut och rådgivning.

Bokföring.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Elite Accounting Sverige AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Riddargatan 30
114 57 Stockholm

010-551 78 05

kontakt@bokforing.me

Orgnr:
556721-2666