Löpande bokföring

Bokföring

Alla som driver aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller en ekonomisk förening är enligt lag bokföringsskyldiga. Är du ovan vid bokföring kan det ta mycket tid som du istället vill lägga på annat i verksamheten.

Vi kan hjälpa dig genom att ta hand om ditt företags löpande bokföring och se till att den sköts på ett korrekt sätt, i enlighet med god redovisningssed. Vårt företag har lång erfarenhet av den här typen av verksamhet och vi ser fram emot att ta emot dig som kund.

Vi ger bokföring för aktiebolag

Det kan kännas som en enorm utmaning att sköta bokföringen i ett aktiebolag. Har företaget anställda måste även löneadministrationen skötas på ett korrekt sätt. Vi är experter på bokföring och tar gärna hand om din bokföring så att du istället får tid över till att fokusera på företagets kärnverksamhet.

Digitalisera din löpande bokföring

Det finns många fördelar med att arbeta digitalt och molnbaserat, några av dem är:

  • Både du och vi har tillgång till alla uppgifter i realtid online, vilket gör att du alltid har full insyn i ditt företags ekonomi
  • Fakturor och kvitton hanteras direkt i bokföringssystemet och alla verifikat lagras digitalt
  • Automatiska kopplingar mellan bokföringssystemet, banken och andra system gör bokföringen kostnadseffektiv

Vi erbjuder bokföring till bra pris

Om du vill anlita oss för att ta hand om din löpande bokföring är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi värnar om våra kunder och ser alltid till ditt och ditt företags bästa. Vi är även måna om att erbjuda ett bra pris för löpande bokföring och vi skickar gärna en prisuppgift på den eller de tjänster som du vill ha vår hjälp med. Kostnadsförslaget är helt transparent och du förbinder dig inte till något utan bestämmer själv om du vill gå vidare.

Vänd dig till oss när du vill effektivisera ditt företags löpande bokföring och få mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten.